Fizetési módok

(A számla rendezésével kapcsolatos tudnivalók itt:  Általános Szerződési Feltételek)

 • Bankkártyás fizetésLehetősége van a vevőnek a megrendelése értékét bankkártyával kiegyenlíteni a pénztárban. A webshopban Paylike fizetési rendszert használunk.Elfogadjuk a Visa, Mastercard és Maestro kártyátípusokat (Visa Electron, Visa-Dankort, céges bankkártya, betéti kártya, hitelkártya).A fizetési ablak 3-D Secure biztonsági funkcióval rendelkezik, a felhasználó banki és személyi adatainak biztonsága érdekében.A 3-D Secure egy protokoll, aminek célja az online kártya tranzakciók csalás elleni biztonságának növelése.A biztonsági szolgáltatás a Visa-nál “Verified by Visa”, a MasterCard-nál pedig a “MasterCard SecureCode” néven működik.
 • Banki átutalás
  A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti.
  Megrendelését követően visszaigazolást küldünk Önnek , melyben feltüntetjük megrendelése azonosítószámát, és az átutaláshoz szükséges bankszámlaszámunkat.  Megrendelését a vételár számlánkon történő jóváírását követően teljesítjük.  Az átvételkor természetesen nem kell már fizetnie a csomagért. Az általunk kiállított eredeti, hiteles számlát csomagja fogja tartalmazni.
 • Készpénzes fizetés
  Személyes átvételkor a székhelyünkön, kizárólag előre egyeztetett időpontban és csak a megrendelt termék átvételére van lehetőség, további termékvásárlás nem lehetséges. Helyszínen csak készpénzzel lehet fizetni.
 • Utánvétel
  Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az “Utánvétel” fizetési módot.
 • Fizetés Csomag automatánál 
  Csomag automatáknál a teljes biztonság és átláthatóság érdekében csakis bankkártyával lehet fizetni.

Szállítás

A szállítás kizárólag Magyarország területén vehető igénybe, Magyarországon kívüli címre a szállítás jelenleg nem lehetséges. A küldemények tapasztalataink szerint a megrendelést követő 5 munkanapon belül megérkeznek. Ha a megrendelt termékből nincs raktáron, akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy pontosan mikor tudjuk azt eljuttatni Önhöz!
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

FOXPOST Csomagautomatába:

 1. A szállítás díja előre fizetés esetén (bankkártya, vagy átutalás): 990 Ft;

 2. A szállítás díja utánvétes fizetéssel: 1190 Ft

 • Az Ön által kiválasztott Foxpost csomagterminált bármely időpontban használhatja csomagja átvételére. Nincs sorban állás, adminisztráció, vagy futárra várás.

  Napi 24 órájában, a hét minden napján, akár ünnepnapokon is!

  Csomag automatában az utánvételi összeg fizetése csak Bankkártyával lehetséges!

  A feltüntetett szállítási díjak Bruttó összegek és tartalmazzák a csomagolási költséget és az SMS előrejelzést.

 • Szállítási határidő: feladástól számított 5 munkanapon belül veheti át a csomagját.

 • 25.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás, előre fizetés esetén!

Házhozszállítás:

 1. A szállítás díja előre fizetés esetén (bankkártya, vagy átutalás): 1590 Ft

 2. A szállítás díja utánvétes fizetéssel: 2190 Ft

 • Szállítási határidő: feladástól számított 5 munkanapon belül veheti át a csomagját.

 • 25.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás, előre fizetés esetén!

Item added to cart.
0 items - Ft